Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του  KAPOULITSAS outdoors
Αρχική eShop AirSoft Αξεσουάρ Στόχοι - Στοχοθήκες Στόχος BIRCHWOOD 9.5" Boomslang Gong Target

.

Στόχος BIRCHWOOD 9.5" Boomslang Gong Target

PDFΕκτύπωσηEmail
Στόχος BIRCHWOOD 9.5" Boomslang Gong Target
Τιμή
Τιμή πώλησης 160,00 €
48h.gif
Κατασκευαστής: BIRCHWOOD CASEY
Περιγραφή
Στόχος BIRCHWOOD 9.5" Boomslang Gong Target
 
Κωδικός: # 47330
Στόχος «Word of Targets®» τύπου Boomslang™ Gong Target 9,5’’ (24,13 cm).
 
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Ανθεκτική κατασκευή από ατόφιο ατσάλι. 
• Μπορείτε μα βλέπετε και να ακούτε τις βολές σας.
• Για όπλα χειρός και τουφέκια που χρησιμοποιούν φυσίγγια κεντρικής ανάφλεξης.
 
Λεπτομέρειες:
Όταν έλθει η στιγμή να βγάλουμε το βαρύ πυροβολικό, τότε είναι ώρα να παρουσιάσομε τον στόχο Boomslang™ Gong Target.Με το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μισής ίντσας (1,27 cm) πάχους ατσάλινης πλάκας και μια εξαιρετικά σταθερή βάση, αυτός ο στόχος θέτει ένα νέο πρότυπο ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας. Με ένα δυνατό ήχο gong και αξιοσημείωτη κίνηση σε κάθε πρόσκρουση, οι βολές μπορούν να ακουστούν και γίνουν ορατές. Ο στόχος μεταφέρεται χωρίς δυσκολία, συναρμολογείται εύκολα και είναι δυνατό να στηθεί οπουδήποτε σε δευτερόλεπτα. Κατασκευασμένος με καμάρι στις Η.Π.Α. 
Αυτός ο στόχος Boomslang™ Gong Target είναι κατασκευασμένος για όπλα χειρός και τουφέκια που χρησιμοποιούν φυσίγγια κεντρικής ανάφλεξης συμπεριλαμβανομένων και τουφεκιών .300 και .338 Magnum. Για τα όπλα χειρός χρειάζεται ελάχιστη απόσταση από τον στόχο 25 yds (23 m). Για τα τουφέκια τοποθετήστε τον στόχο όχι λιγότερο από 100 yds (92 m). Όταν χρησιμοποιούνται τουφέκια τοποθετήστε τον στόχο μακρύτερα γιατί η ταχύτης της βολίδας στο στόμιο της κάννης αυξάνεται. Η ταχύτητα της βολίδας είναι εκείνη που θα ταλαιπωρήσει περισσότερο τον στόχο παρά το βάρος της. Φυσίγγια με μεγάλες ταχύτητες (3.000 +FTS MV) ή διαμετρήματα Magnum πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μεγαλύτερες αποστάσεις 200 yds (182 m ) ή περισσότερο.
Οδηγίες: Για να συναρμολογήσετε τον στόχο τοποθετήστε τα μπουλόνια μεταφοράς με τα στρογγυλεμένα άκρα να είναι στραμμένα προς τον σκοπευτή και περάστε τα μέσα από την ατσάλινη πλάκα. Περάστε το άκρο με το σπείρωμα μέσα από τον κρίκο της αλυσίδας, τοποθετήστε τη ροδέλα και σφίξτε το παξιμάδι.
Πίσω στην κορυφή του Site

KAPOULITSAS outdoors eShop

Αναζήτηση

Copyright © kapoulitsas-outdoors.gr 2019

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.