Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του  KAPOULITSAS outdoors
Αρχική eShop Σκοποβολή Σφεντόνες - Φυσοκάλαμα Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft

.

Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft

PDFΕκτύπωσηEmail
Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft
Τιμή
Τιμή πώλησης 55,90 €
48h.gif
Κατασκευαστής: COLD STEEL
Περιγραφή

Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft

Το φυσοκάλαμο ή blowgun έχει μια μακρά ιστορία που εκτείνεται στον κόσμο.
Πολλοί πιστεύουν ότι πρωτοεμφανίστηκε στη Μαλαισία και μετανάστευσε μέσω του αρχιπελάγους της Μαλαισίας και της Ινδονησίας στις Φιλιππίνες και ακόμη στην Ιαπωνία.
Το φυσοκάλαμο, ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένα νοτιοανατολικό όπλο. Εμφανίστηκε επίσης στο δυτικό ημισφαίριο στις ζούγκλες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής αλλά και βορειότερα μέχρι τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. 
Το μεγάλο φυσοκάλαμο της Gold Steel διαθέτει κάνη μεγάλης διατομής .625 βαρέλια (Magnum) που το καθιστούν ικανό να ρίχνει βελάκια ταχύτερα και βαρύτερα από άλλα μοντέλα στην αγορά σήμερα! Τα φυσοκάλαμα μας, έχουν μια αποτελεσματική εμβέλεια έως και 20 μέτρα ή περισσότερο και με την ανάλογη εξάσκηση ένας εξειδικευμένος χρήστης μπορεί να χτυπήσει έναν κύκλο πέντε πόντων σε καταπληκτικές αποστάσεις και να ρίξει ένα βαρύ βέλος που μπορεί να διεισδύσει σε ένα φύλλο κόντρα πλακέ 1,25cm !
Διατίθεται σε μήκος 4 ποδιών ή 5 ποδιών, με προαιρετικές επεκτάσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια και εύρος.
Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από ένα επιστόμιο καουτσούκ, φαρέτρα και 36 βελάκια (15 βέλη Bamboo, 15 Μίνι βέλη στόχου και 6 βελάκια ).
Η σκοποβολή με ένα φυσοκάλαμο είναι μεγάλη διασκέδαση.
Είναι μια δραστηριότητα που μπορείτε να απολαύσετε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, σε ηλιόλουστες ή κακές καιρικές συνθήκες.
Πίσω στην κορυφή του Site

KAPOULITSAS outdoors eShop

Αναζήτηση

Copyright © kapoulitsas-outdoors.gr 2020

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.